Originální tmavá miso pasta od japonské, známé a renomované společnosti Shinjyo.
Vyrábí se z fermentovaných sójových bobů a rýže, je bohatá na bílkoviny, vitamíny a minerál. Fermentuje se od několika měsíců do několika let a na rozdíl od lehké miso pasty má jasnější a ostřejší chuť. Je nezbytnou součástí japonské kuchyně, používá se hlavně při přípravě miso polévky a jako doplněk omáček a marinád.
Země původu: Japonsko
Složení: Sójové boby, voda, rýže, sůl, alkohol méně než 3%, zvýrazňovač chuti E621, barviva: E101.
Skladování Po otevření skladujte v lednici.
Nutriční hodnoty na 100g Energie 810 kJ / 210 kcal / Tuky 5,3g z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g / Sacharidy 26g z toho cukr 19g/Protein 12g/Sůl 12g. Země původu Japonsko