Nektar z černého rybízu se 35% obsahem přímo lisované šťávy. Černý rybíz byl ve 14. století pěstován v klášterech a na statcích. Rybízový nektar byl jeden z prvních tří produktů, které byly lisovány v moštárně van Nahmen již od roku 1930. Díky své lehce natrpklé kyselosti se nektar perfektně hodí do nápojů se sodovkou. V moštárně a privátním vinařství van Nahmen v rýnském van Hamminkeln má zpracování ovoce dlouhou tradici. Šťávám se při extrakci nic neubírá a nic nedodává: žádné konzervační látky ani aroma. Zvláštní důraz je kladen na využití starých odrůd ovoce a tím i na zachování tradičních, ohrožených, kulturních odrůd.
Složení: voda, rybízová šťáva, cukr; Obsah ovoce nejméně 33%.
Po otevření spotřebujte do 5 dnů.
Výživové hodnoty na 100 ml
Kalorie 241 kJ / 57 kcal
Tuk <0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny <0,5 g
Sacharidy 13 g
z toho cukr 13 g
Protein <0,5 g
Sůl 0,02 g