Složení: Mléčná čokoláda Kakao: 39% minimum, cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin, Bourbon vanilkový lusk.
Skladujte při + 16 ° C do + 18 ° C.
Vlastnosti: protein ze zvířecího mléka.
Nutriční informace na 100g / 100ml
Kalorie 2335 kJ / 558kcal
Fat 37,29 g
které nasycené mastné kyseliny 22,73 g
Sacharidy 43,65 g
která cukr 43,49 g
Protein 5 g
Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie byla založena roku 1948 Michelovými rodiči. Dnes nabízí pod vedením Michel Cluizel mimo jiné unikátní řadu plantážních čokolád, ručně vyráběných pralinek, ganaches, macarolats, pochons a čokoládových lanýžů. Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandartní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů. Ochranná známka „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny,“), kterou s inechal Michel Cluizel patentovat, zaručuje, že ve svých produktech používá jen čisé kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr, přírodní Bourbon vanilku, bez sójovvého lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.