Hnědá omáčka je pevně zakotvena v tradiční francouzské, německé a italské kuchyni. Vyrábí se ve své nejušlechtilejší variantě jako Glace de Viande redukcí samotnou. Demi-glace, napůl omáčka, se vytváří klasicky. V mnoha pokrmech je všestranná a nenahraditelná.
Ve variantách, ať už se smetanou jako smetanovou omáčkou nebo s červeným vínem a cibulí jako cibulová omáčka, je ideální příchutí pro všechny masová jídla. Demi-Glace dává vaší kreativitě volnou ruku. Vhodná je také základ pro guláš a dušené maso.
Složení: voda, červené víno, cibulový prášek, upravený škrob, hovězí maso (extrakt z hovězího masa, cukr, sůl, koncentráty zeleninové šťávy (cibule, rajčata, mrkev), koncentrát z houbové šťávy), sůl, rajčatová pasta, koření (obsahuje celer), hovězí extrakt, karamel, cukr, přírodní aroma.
Uchovávejte v chladu při + 7 °C.
Vlastnosti: bez lepku, bez laktózy.
Alergeny: celer.
Odpovědný podnikatel: Sossenkönig GmbH
Nutriční hodnoty na 100 ml
Kalorická hodnota 215 kJ / 51 kcal
Tuk 1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 7,2 g
z toho cukr 2,8 g
Bílkoviny 2,1 g
Sůl 1,9 g