Perník je jedním z nejoblíbenějších vánočního cukroví a vyrábí se v mnoha tvarech a velikostech. Abychom mohli sami snadno péct své oblíbené perníky, sestavili jsme vyváženou směs jemně mletého koření.
Složení: koriandr, skořice, hřebíček, anýz, přírodní skořicové aroma.
Doporučené dávkování: 20 g na 1000 g mouky; Maximální dávka: 148 g: 1000 g pro dezerty; 444 g: 1000 g pro cukrářské výrobky jiné než tradiční a / nebo sezónní pekárenské výrobky se skořicí uvedené na štítku.
Skladujte při teplotě + 15 °C až + 20 °C v suchu a chraňte před světlem.
Charakteristika: Není třeba uvádět žádné nutriční hodnoty. Alergeny: lepek, vejce, arašídy, ořechy, lupina, mléko, sója.
Odpovědný podnikatel: Baleno: BOS FOOD GmbH, Gruenstr. 24 c, 40667 Meerbusch, Německo.