Pro výrobu kuliček (bublin). Inverzní kuličky (kalcin v alginátu) jsou vhodné pro všechny potraviny se zvýšeným obsahem vápníku, jako je např. feta nebo mozzarella, protože to vám poskytne mnohem lepší pocit v ústech a mnohem lepší kousnutí než normální sferifikace (alginát v kalciku)!
Glukonolaktát je rozpustný za studena. Glukonát vápenatý E578, laktát vápenatý E270.
Dávkování: 20 g / kg.
Skladujte v chladu a suchu.
Charakteristika: Neobjsauje žádné nutriční hodnoty.
Odpovědní podnikatelé: Sosa Ingredients, S.L., Pol. Ind. Sot dAluies s/n, 08180 Moia Barcelona, Spanien. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Přepravní hmotnost: 0,594 kg
Země původu: ES
Organický: Ne