Algin, Alginát Spherifikation, Creative Cuisine 500g
Želírující činidlo Alginát sodný v práškové formě.
Složení: alginát sodný E401. Dávkování: 0,5 g - 3 g / 100 g. Aby se dosáhlo celkové disperze bez hrud, je vhodné prášky míchat s jinými pevnými složkami. Pro úplné zředění je zapotřebí čas, teplota a protřepávání. I když je možné je ředit v chladných podmínkách, bude to obtížnější v prostředí s vyšším příjmem kalorií, jako je tvrdá voda nebo mléko. Může být nutné použít komplexační činidlo / chelatační činidlo.
Uchovávejte v chladu, suchu a chránit před světlem.
Nutriční hodnoty na 100 g / 100 ml
Kalorie 500 kJ / 130 kcal
Tuk 0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 63 g
Z toho cukr 0 g
Protein 0 g
Sůl 23,25 g