Rybí omáčka z fermentovaných norských tresek 500ml
Noumani Premium světově první (!) Rybí omáčka vyrobená pouze z norské tresky. Vyrábí se v Rogalandu, výrobci vietnamského původu. A vyrábí se tradičním způsobem, pouze z norské tresky (75 %) a soli (25 %) jako přísad. Fermentace a zrání trvá přes 9 měsíců, což zajišťuje vyváženou a bohatou rybí omáčku.
Noumani Premium Rybí omáčka z fermentovaných ryb s výraznou chutí umami a účinkem jako zvýrazňovač chuti. Má jeden evropský původ - jako garum v Římské říši - a jeden východoasturský původ. Ve východní Asii, možná především v Thajsku a Vietnamu, je rybí omáčka stále velmi oblíbenou a každodenní ingrediencí.
Použití: Rybí omáčka se hodí jak k tradičním asijským jídlům, tak ke kreativní evropské kuchyni (jak z masa, tak z ryb).
Složení: Extrakt z tresky 75%, sůl 25%.
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 160kJ / 38kcal / Tuk 0g - z nacycené tuk 0g/ Sacharidy 1,82g z toho cukr 0g / Protein 8,2g / Sůl 29g
Alergeny: Ryby
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Země původu: Norsko.
Obsah: 500 ml norské rybí omáčky (z fermentované tresky)