Bengali Five Spice - Klasická severoindická kořenící směs, skládající se z pěti různých koření: hnědá hořčičná semínka, Nigella (černý kmín), semena fenyklu, kmínu a semena pískavice řecké seno. Koření na zeleninu, maso i ryby.
Tip: Panch Puren je tak silný, že dodává úžasnou hloubku a chuť téměř jakémukoli pokrmu nebo kuchyni, zejména v pikantních a slaných pokrmech. Panch Puren je častěji přidáván do kari k aromatické vůni. Chcete-li chuť, jedinečnost a skvělé aroma TRS Panch Puren, zkuste jej přidat třeba na na cibuli, při smažení a dostanete sladkou, dlouhotrvající vůni.
Aroma se z koření extrahují např. zahřátím v oleji. Nebo si můžete koření vařit ve vodě a používat jej k pošírování. Při přípravě ragú dejte koření do sáčku a nechte vařit s pokrmem.
Panch puren pomáhá přinést chuť zeleniny, hovězího masa, ryb nebo čočky. Mletý panch puren sa hodí k: sýru, vejcím, rybám, zvěřinovým jídlům, jehněčímu, vepřovýmu masu, drůbeži, salátům, do klobás, polévk, na steaky, jahody, rajčata, paneer.
Země původu - Indie, TRS
Obsah: 100 g