
Pečlivě vybraná prémiová zrna, která prošla vícestupňovým zpracováním (pařením), mají příjemný čokoládový odstín. Vysoká kvalita produktu umožňuje získat lahodnou kaši v drobivé a vařené formě s jemnou vůní a chutí.
Příprava: Pro přípravu zalijte 1 hrnek pohanky 2 hrnky vody a vařte půl hodiny, na závěr přidejte máslo a nechte pod pokličkou dusit. Velmi chutné jídlo získáte, pokud jej uvaříte v hliněném hrnci v troubě.
Tato obilovina je bohatá na vitamíny, které příznivě působí na lidský organismus a činnost jednotlivých orgánů. Zejména pohanka je bohatá na vitamíny skupiny B, obsahuje esenciální aminokyseliny, je lehce stravitelná a prospívá zdraví. Bude to skvělá příloha k masu, drůbeži, rybám a zelenině.
Složení: prémiová pohanka.
Podmínky skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Výživové údaje pro 100g výrobku: Energetická hodnota 1483,6kJ/351kcal, Tuky 3,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 64,2g, z toho Cukry 0g, Bílkoviny 12g, Sůl 0g.
Země původu: Rusko.