Ájurvédský nápoj Amalaki - Mladý ječmen 100g

Imunita, odkyselení, detoxikace.
Prodejní cena se slevou
CENA (S DPH): 155,00 Kč
Sleva
Cena / kg:
Dostupnost: 1 - 3 dny

AMALAKI mladý ječmen nápoj
Imunita & odkyselení a detoxikace

    Hordeum vulgare je přírodním zdrojem antioxidantů, vitamínů a minerálních látek
    Prospívá dobrému zdraví organismu
    Podporuje správnou činnost jater a žlučníku
    Hořčík přispívá k alkalizaci organismu a jeho elektrolytické rovnováze
    Vitamín B6 podporuje normální tvorbu červených krvinek
    Měď pomáhá s přenosem železa a kyslíku v těle
    Emblica officinalis příznivě působí na činnost trávicího ústrojí
    Prospívá funkci žaludku a střevního traktu
    Vitamín C podporuje normální funkci krevních cév
    Přispívá k energetickému metabolismu
    Optimalizuje činnosti imunitního systému
    Pomáhá ochraňovat buňky před oxidativním stresem
    Zvyšuje vstřebávání železa
    Snižuje míru únavy a vyčerpání

Příprava ájurvédských horkých nápojů se oproti bylinným čajům liší tím, že se nevaří, ale pouze zalévají. Rozemletý prášek neboli "churna" se konzumuje přímo v teplé tekutině s vodou. Na rozdíl od instantních nápojů, kdy přídatné látky rozpustí jeho obsah do chemického roztoku, čisté směsi Amalaki nápojů jsou připravovány ve 100 % přírodní RAW kvalitě a neobsahují žádné konzervační ani přídatné látky. Jemně namletý prášek se proto ve vodě nikdy nerozpustí. To nejcennější, co nápoj obsahuje, je rozemletá směs bylin, kterou je potřeba v teplé vodě rozmíchat a s přidáním lžičky medu pak celý obsah vypít. Med se v ájurvédě užívá jako vodič bylinných účinků, které se potom lépe vstřebávají do tělesných tkání.

Složení: emblica officinalis, hordeum vulgare

Hmotnost: 100 g sypané směsi

Doporučené dávkování: 2 - 3 šálky za den

Příprava: Pro získání zdravého a chutného nápoje rozmíchejte 1 čajovou lžičku (cca 2g) jemně namleté směsi ve 250 ml teplé vody a přidejte med podle chuti. Jedno 100g balení poskytuje 50 šálků horkého nápoje. Směs lze také přidat do smoothies a čerstvých šťáv.