Tempura je jedním z nejpopulárnějších a i v zahraničí dobře známých japonských jídel. Směs na panádu se smíchá se studenou vodou do hladka a může být okamžitě použita k obalení zeleniny, krevet, atd., a k dalšímu zpracování.
Takto obalené potraviny jsou dále fritovány a získají tak křupavou kůrku. Složení: pšeničná mouka, kukuřičný prášek, škrob, modifikovaný škrob E1404, sůl, kypřidlo: E500ii, E575 a E336i, rostlinná bílkovina (sojové boby), emulgátor: E473, barva: E100, kvasnicový extrakt. Před použitím dobře promíchejte.
Příprava: Smíchejte 1 díl směsi těsta s 1,4 - 1,5 násobkem množství vody. Smažte do zlatova při + 170 ° C - + 180 ° C Skladujte v chladu, suchu a chraňte před světlem.
Výrobek z Japonska. Alergeny: obiloviny obsahující lepek (pšenice), sója.
Odpovědní podnikatelé: Nihon Shokken Holdings CO., LTD, Düsseldorf Branch, Friedrich-Ebert-Str 17, 40210 Düsseldorf, Deutschland.
Přepravní hmotnost: 1,51 kg
Energetická hodnota kj/kcal: 1460/349
Alergeny: 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 06 SÓJOVÉ BOBY
Bílkoviny g: 6,7 g
Cukry g: <0,5 g
Nasycené mastné kyseliny g: 0,3 g
Organický: Ne
Sacharidy g: 77 g
Sůl g: 1,2 g
Tuky g: 1,7 g