Speciální bezlepková verze, která však nabídne stejnou bohatou sójovou chuť a vůni.
Prémiový bezlepkový (gluten free) produkt vyrobený z non-GM (geneticky nemodifikovaných) celých sójových bobů.
Sójová omáčka Lee Kum Kee se vyrábí přirozenou fermentací sójových bobů, které nejsou geneticky modifikovány, bez umělých konzervačních látek a glutamátů. Sójová omáčka je základní ingrediencí asijské kuchyně a její jedinečná chuť pozvedne každý pokrm. Lze ji použít i na přípravu marinád, dipů, při smažení nebo jako dresink do omáčkových směsí.
Ve srovnání s tmavou sójovou omáčkou je světlá sójová omáčka mírně slanější, tekutější a méně silná. Použijte světlou sójovou omáčku k přípravě pokrmů z nudlí a rýže, pekingské kachny, na marinády nebo jako omáčka na dim sum.
Složení: voda, sójové boby, sůl, cukr, kukuřičný škrob
Obsah: 250 ml
Země původu: Indie
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 511 kJ/121 kcal
Bílkoviny 9,2 g
Sacharidy 19 g
z toho cukry 15 g
Tuky <0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sůl 16.9 g
Prémiový bezlepkový (gluten free) produkt vyrobený z non-GM (geneticky nemodifikovaných) celých sójových bobů.