La Cocina de Senén Vegetariánský jedlý papír z červené řepy.
Složení: brambory, 32% červená řepa, sůl, zahušťovadlo: amidovaný pektin, bramborový škrob a glycerin.
Návod k použití: Sushi: Zeleninové listy překrojte napůl a položte lesklou stranou nahoru. Listy jsou navlhčeny kontaktem s rýží. Chcete -li sushi rolku zavřít, navlhčete konec listů a slepte je k sobě.
Zeleninové nudle: Listy pokapejte vodou, aby se slepily a počkejte trochu do dalšího zpracování. Pokud chcete silnější listy, jednoduše slepte dva listy lesklou stranou. Poté nakrájejte zeleninové nudle do požadovaného tvaru (špagety, nudle na stužce, lasagne ...), teplo a vlhkost použitých omáček vám dodá požadovanou konzistenci. Důležité: nevařit!
Smažení: Vložte listy zeleniny do fritézy: 170 °C / 5 - 10 sekund. Poté tuk setřete savým kuchyňským papírem. Poté ho rovnou vytvarujte a nechte vychladnout.
Trouba: Listy pokapejte olejem a vložte do trouby: 105/150 °C / 5 - 10 sekund. Vyjměte z trouby, ihned vytvarujte a počkejte, až vychladnou.
Skladujte na chladném a suchém místě.
Odpovědný podnikatel: TALLER DE PINCHOS Y TAPAS S.L.U., Alberca Vieja 2, 01001 Vitoria (Španělsko), R.G.S: 26.12427 / VI.
Nutriční hodnoty na 100g
Kalorická hodnota 315 kJ/75 kcal
tuk 0,12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 14,79 g
z toho cukry 1,29 g
Vaječný bílek 2,48g
sůl 0,7 g
Balení: 220 g, 10 listů