Wasabi prášek: S & B je pravděpodobně nejlepší wasabi prášek pro znalce. Smíchá se s vodou v poměru 1:2 na pastu a může být podáván samostatně nebo se sójovou omáčkou na sushi.
Křen Wasabi je zelená rostlina s kořenem s výraznou kořeněnou chutí. Původně pochází z Japonska, roste pouze v tekoucích vodách. Mezitím se již pěstuje tato s křenem srovnatelná rostlina pro kořeny na Novém Zélandu a v USA.
Wasabi se tradičně používá k dochucování sushi a pražených ořechů. Lze ji použít také na luštěniny. Typická ostrost Wasabi je způsobená obsahem těkavých hořčicových olejů a "pálí" proto v krku a nose.
Wasabi je nabízen jako čerstvý kořen, prášek nebo pasta.
Alergeny: Hořčice.
Slažení: 76% křen, hořčice, tapiokový škrob, 2% wasabi japonica.
Skladujte v suchu.
Odpovědní podnikatelé: SSP Trade & Consult GmbH, Wald Str. 23 C1/C2, 63128 Dietzenbach, Deutschland.