Trehalóza cukr, smažení v cukrové vodě, zmrazení 1kg
Trehalóza (Trehalosa) cukr je disacharid (dvojitý cukr), který je vyroben z rostlinného škrobu. Má nižší sladící účinek (cca 45%) než normální cukr. V porovnání s jinými cukry je trehalóza odolná chemicky, tepelně a vůči kyselinám. Trehalóza chrání buňky před poškozením od ledových krystalů v mrazu a procesech zmrazování potravin.
Použití při výrobě zmrzliny, pečiva, cukrovinek, ovocných přípravků, marmelád, omáček, hořčic a čokolády. Smažení v cukrové vodě: 3.5:1 dílů cukru a vody, přiveďte k varu při teplotě 110 °C-125 °C. Pokud je to možné, použijte vysokou úzkou nádobu!
Země původu: Japonsko
Složení: tapiokový škob (trehalóza).
Uchovávejte na suchém místě.
Alergeny: lepek, vajíčka, vlčí bob, sója, mléko.
Odpovědní podnikatelé: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH, Gruenstr. 24 c, 40667 Meerbusch, Deutschland.
Nutriční hodnoty na 100g
Kalorická hodnota 1509 kJ/355 kcal
Tuk 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 89 g
z toho cukry 89 g
Bílkoviny 0 g
sůl 0 g