Octy
Základní ocet byl vyvážený jinými octy, prol zvláštní ...
Velmi kvalitní balsamický ocet,kyselost 6 %. Bez ...
Smí se vyrábět pouze v provinciích Modena a Reggio Emilia v ...
Aceto balsamico di Modena IGP je specialita z vinného octu ...
Červený vinný ocet, který má díky přidání malinové šťávy ...
Vyrobený z lepkavé rýže, vody a soli, je obecně považován ...
Vyrábí se tradiční metodou pomalé fermentace vysoce ...
Verjus je charakteristický obzvláště jemnou kyselinkou s ...
Kyselo-sladký, dobře zaoblený, měkký ocet, který je díky ...
Tento vyzrálý a plně kořeněný ocet je výjimečně dokonalý ...
Pikantní kořenitost a kyselost jsou ideálním a harmonickým ...
Sherry ocet je vydatné a trvalé chuti. Je ideální pro ...
Balzámový ovocný, typicky italský dresink s výtažkem z fíků.
Koření se směsí hroznového moštu, pomerančové šťávy a ...
Balsamo di Zafferano je slámově zbarvená s jemnými ...
Ocet můžete rozprostřít stejnoměrně ve formě lehkého ...
Fermentovaný z nejlepších vín sherry, jemnější a ...
Aceto 6 let starý Divino, zrající v dubových sudech (5-6% ...