Octy
Verjus je charakteristický obzvláště jemnou kyselinkou s ...
Kyselo-sladký, dobře zaoblený, měkký ocet, který je díky ...
Sherry ocet je vydatné a trvalé chuti. Je ideální pro ...
Fermentovaný z nejlepších vín sherry, jemnější a ...
Velmi kvalitní balsamický ocet,kyselost 6 %. Bez ...
Aceto balsamico di Modena IGP je specialita z vinného octu ...
Smí se vyrábět pouze v provinciích Modena a Reggio Emilia v ...
Tento vyzrálý a plně kořeněný ocet je výjimečně dokonalý ...
Vyrábí se tradiční metodou pomalé fermentace vysoce ...
Ocet můžete rozprostřít stejnoměrně ve formě lehkého ...
Základní ocet byl vyvážený jinými octy, prol zvláštní ...
Červený vinný ocet, který má díky přidání malinové šťávy ...
Pikantní kořenitost a kyselost jsou ideálním a harmonickým ...
Vyrobený z lepkavé rýže, vody a soli, je obecně považován ...
Balzámový ovocný, typicky italský dresink s výtažkem z fíků.
Koření se směsí hroznového moštu, pomerančové šťávy a ...
Balsamo di Zafferano je slámově zbarvená s jemnými ...
Aceto 6 let starý Divino, zrající v dubových sudech (5-6% ...