Octy
Aceto 6 let starý Divino, zrající v dubových sudech (5-6% ...
Balsamo di Zafferano je slámově zbarvená s jemnými ...
Koření se směsí hroznového moštu, pomerančové šťávy a ...
Balzámový ovocný, typicky italský dresink s výtažkem z fíků.
Vyrobený z lepkavé rýže, vody a soli, je obecně považován ...
Pikantní kořenitost a kyselost jsou ideálním a harmonickým ...
Červený vinný ocet, který má díky přidání malinové šťávy ...
Základní ocet byl vyvážený jinými octy, prol zvláštní ...
Ocet můžete rozprostřít stejnoměrně ve formě lehkého ...
Vyrábí se tradiční metodou pomalé fermentace vysoce ...
Tento vyzrálý a plně kořeněný ocet je výjimečně dokonalý ...
Smí se vyrábět pouze v provinciích Modena a Reggio Emilia v ...
Aceto balsamico di Modena IGP je specialita z vinného octu ...
Velmi kvalitní balsamický ocet,kyselost 6 %. Bez ...
Fermentovaný z nejlepších vín sherry, jemnější a ...
Sherry ocet je vydatné a trvalé chuti. Je ideální pro ...
Kyselo-sladký, dobře zaoblený, měkký ocet, který je díky ...
Verjus je charakteristický obzvláště jemnou kyselinkou s ...