Sójová omáčka - Shoyu, Kikkoman, Genen, o 43% méně soli, Japonsko, 1l
Sojová omáčka má v asijské kuchyni důležité místo. Tradičně je vyráběna ze sojových bobů a pšeničné mouky. Používá se k ochucení různých pokrmů.
Sojová omáčka Genen je poměrně silná, ale nezatěžuje solené pokrmy dalším množstvím soli.
Složení: voda, sojové boby, pšenice, sůl, ocet z brandy nebo čistého zemědělského lihu, alkohol, cukr.
Po otevření uchovávejte v chladničce.
Původ: Nizozemsko.
Vlastnosti: Alkoholické, pasterizované.
Alergeny: pšenice, sója.
Odpovědný podnikatel: Distribuoval: Kikkoman Trading Europa GmbH
Nutriční hodnoty na 100 ml
Kalorická hodnota 450 kJ / 107 kcal
Tuk 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 6,9 g
z toho cukr 3,9 g
Bílkoviny 9,7 g
Sůl 9,1 g