Rostlinná želatina, vegetariánský želatinový prášek Sosa 500g
Zeleninový gelový prášek.
Vegetariánská želatina se skládá mimo jiné z karagenanu (kappa) a Karubinu. Tyto dvě složky umožňují získat zcela pružný, transparentní gel.
Použití: Smíchejte ingredience při pokojové teplotě, pak je zahřejte na 65 °C. Pokud není směs dostatečně zahřáta, kapalina zhoustne, ale gel se nevytvoří. Stejná situace nastane v případě, že se sníží dávka.
Vegetariánská Želatina je tepelně reverzibilní, dává velmi příjemný pocit v ústech a zůstává až do teploty 65 °C stabilní.
Problémy jsou s želírováním produktů, jejichž kyselost je nižší než 4,5. Pro optimální výsledky by měla mít výstupní tekutina větší obsah vody než 80%.
Doporučené dávkování je mezi 50g-60g/1L
Složení: maltodextrin, zahušťovadlo: karagen E407, dextróza, chlorid draselný E508, antioxidant: citrát trisodný E331, guma z rohovníku E410, sacharóza. Dávkování: 50 g / l.
Uchovávejte v chladu a suchu.
Vyrobeno ve Španělsku.
Alergeny: mléko.
Odpovědný podnikatel: Sosa Ingredients, S.L., Pol. Ind. SOT dAluies s / n, 08180 Moia Barcelona, Španělsko.
Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Přepravní hmotnost: 0,6 kg
Energetická hodnota kj/kcal: 1328/314
Stopová množství alergenů: 07 MLÉKO
Bílkoviny g: <0,5 g
Cukry g: 10 g
Nasycené mastné kyseliny g: <0,1 g
Organický: Ne
Sacharidy g: 74 g
Sůl g: 2,7 g
Tuky g: <0,5 g