CalcicSalt - Chlorid vápenatý, sférifikace - kuličkování, Creative Cuisine 600gAlginát sodný - potravinářský prášek, E 401 1kg

Algin (alginát), Spherifikation, Creative Cuisine, Boss Food 200g

Alginát se extrahuje z hnědých řas a používá se jako gelovací a zahušťovací činidlo.
Prodejní cena se slevou
CENA (S DPH): 1210,00 Kč
Sleva
Price / kg:
Dostupnost: 1 - 3 dny

Algin (alginát), Spherifikation, Creative Cuisine, 200 g.

Alginát se extrahuje z hnědých řas a používá se jako gelovací a zahušťovací činidlo. Po smíchání s chloridem vápenatým se mění textura.

Alginát sodný se používá pro sférické výtvory: kaviár, ravioli, bubliny, noky, kuličky, mini-koule apod. Želírující činidlo, zahušťovadlo, stabilizátor alginát sodný (E401).

Složení: alginát sodný (E401). Použití: 5-8 g alginu na litr kapaliny a necháme po dobu alespoň jedné hodiny odpočinku.

Odpovědný podnikatel: Hampp Media GmbH, Schockenriedstr. 4, 70565 Stuttgart, Německo.