Algin, Alginát Spherifikation, Creative Cuisine 500gGlycerin (Glyzerin/Glycerol) 99% Sosa E 422, 1,3kg

Calcic (chlorid kalcia), Texturas Ferran Adriŕ, E 509, 600g

Pro tvorbu kuliček, vysoká rozpustnost ve vodě, poměrně vysoká koncentrace vápníku - dobré tvarovací schopnosti.
Prodejní cena se slevou
CENA (S DPH): 676,00 Kč
Sleva
Price / kg:
Dostupnost: 1 - 3 dny

Tato vápenatá sůl se běžně používá v potravinářském průmyslu, např. při výrobě sýrů. Calcic je nezbytný při reakci s ALGINem, který ovlivňuje tvorbu kuliček. Calcic je ideální reakční partner, protože jeho vysoká rozpustnost ve vodě, poměrně vysoká koncentrace vápníku a tím i velké schopnosti tvarování kuliček velmi napomáhají výsledku.

Vlastnosti: Granulát. Velmi dobře rozpustný ve vodě. Velká vodní jímavost.

Složky: aditiva tvrdidla: 94-97% chlorid vápenatý E509, chlorid draselný E508, sůl. Calcic poskytuje správné množství vápníku pro reakci s alginem. V základním sferonizaci je do sférické lázně vložena inverzní sferalizace do přípravku pro kouli. Rozpusťte se sněhem v kapalině. Doporučené množství pro kulové lázně: 5-10 g na litr.

Skladujte na chladném, suchém místě.