SUŠENÉ PLODY, OŘECHY, SEMENA
Rozinky černé sušené ve stínu.
Vegetariánský jedlý papír z červené řepy.
V asijské ale i francouzské a orientální kuchyni se běžně ...
Korejské Kimchi - Čínské kořeněné kvašené zelí, který se ...
Ovocné pyré z bergamotu. Intenzivní barva a autentická ...
Limetka je hojně používaná do koktejlů (např. Cuba Libre, ...
Využití má nejen v kuchyni, ale i v léčitelství. Mletá ...
Chlazená potravina. Chutí a vůní připomíná čokoládu a lesní ...
Nakládaný zázvor je typickou přílohou pro oblíbené japonské ...
Patří mezi vůbec nejstarší užívané ovoce tradiční čínské ...
Momordika hořká (tykvor hořký, hořká okurka, hořký meloun). ...
Kandované pomerančové kostky. Oranžát má jasně až tmavě ...
Jsou ideální možností na ozdobu moučníků s kaštanovou ...
Mladý Jackfruit je ideální do pánve wok.
Pyré Acai, 100% ovoce, neslazené.
Čerstvá malinová dezertní omáčka s obsahem ovoce 80%. ...
Dochucení zeleniny a salátů, pro všechny rybí pokrmy, dipy, ...
Křenový prášek, podobný wasabi, světle zelený, nová ...
Fenykl je všeobecně považován za nejzdravější koření.
Chuť této hořčice je vyvážená mezi kyselostí, ostrostí a ...
Vysoký obsah vitamínů a organických kyselin, plody mají ...
Tamarind patří do čeledi Fazolovitých a je to původně ...
Na ochucení a obarvení pokrmů přírodní zelenou barvou. ...
Krátce ohřáté je lze podávat jako doplněk ke zvěřině a ...
Dužina se může pojídat čerstvá, vařená, sušená, zavařená ...
Chuť: slaná mírně, příjemně ovocná s nádechem chilli, závěr ...
Přírodní oranžovo-červené potravinářské barvivo, koření. ...
Semena bazalky se používají v asijské kuchyni jako ...