Agazoon (Agar-Agar), texturovač od Biozoon, E 406 350g

Zahušťovadlo, želírující činidlo nebo stabilizátor, který se získává z buněčných stěn některých druhů řas nebo mořských trav. Je to polysacharid (složitý cukr).
Prodejní cena se slevou
CENA (S DPH): 902,00 Kč
Sleva
Cena / kg:
Dostupnost: 1 - 3 dny

Zahušťovadlo, želírující činidlo nebo stabilizátor.

Agazoon® obsahuje agar-agar (E 406), který se získává z buněčných stěn některých druhů řas nebo mořských trav. Je to polysacharid (složitý cukr) - bílo-žlutý nebo šedý prášek.

Agazoon ® může být používán jako zahušťovadlo, želírující činidlo nebo stabilizátor. Může být zapracován ve studené nebo horké tekutině a želíruje po varu. Želírované potraviny mají vysokou stabilitu a mohou být znovu ohřívány (do 80 ° C), příp. podávány teplé. V potravinářském průmyslu najde agar-agar uplatnění k výrobě měkkých bonbonů, marshmallows, pusinek, polev, fondánu, náplní, džemů, dále s epoužívá pro tavené sýry, jogurty, zmrzlinu, želé a masové konzervy. V domácnosti jej ze použít na dorty, apod.

Složení: Agar gelující agar (E406), maltodextrin. Skladujte v suchu a neuchovávejte při teplotě nad + 35 °C.

Obsahuje dávkovací lžíci. Vlastnosti: Není třeba uvádět žádné nutriční hodnoty.

Odpovědný podnikatel: biozoon GmbH, Nansenstr. 8, 27572 Bremerhaven, Německo.
Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Kategorie:     Molekulární & Avantgardní kuchyně
Přepravní hmotnost:     0,4 kg
Země původu:     DE
Organický:     Ne