Rýžové nudle z červené rýže 250g
Thanh Loc Červené rýžové nudle na Bun 250g
Lehce stravitelné.
Bez lepku.
Nízký obsah tuku
Červená rýže obsahuje antioxidační pigment - antokyany, kromě toho je červená rýže plná živin, jako jsou vitaminy B, železo, vápník a zinek. Je známo, že vitaminy B. Jako celozrnná červená rýže vám pomůže splnit vaše každodenní potřeby vlákniny, tyto rýžové nudle jsou velmi vhodné pro vaše zdraví, neobsahují cholesterol, jsou vhodné při dietách.
Příprava: Rýžové nudle vložte do vody (teplé či vlažné), dokud nezměknou (cca 10 až 30 minut). Nemáte-li času nazbyt, můžete je i krátce povařit (cca 1 - 4 minuty). Poté sceďte a servírujte. Přidáte-li trochu kvalitního oleje, zůstanou těstoviny kypré a vláčné.
Tradiční příprava: Thanh Loc byly zcela vysušené, takže je při použití stačí opláchnout a namočit do vody asi na 3–5 minut. Poté vložte nudle do vroucí vody na dalších 4 - 6 minut
• Smažené nudle: přidejte přísady jako mrkev, zelenou zeleninu, libové maso, tofu a koření podle chuti.
• Nudlová polévka: použijte kuřecí vývar, vepřové kosti nebo mořské plody, podle potřeby přidejte nudle a zeleninu a maso.
Výborně se hodí k přípravě jakéhokoli pokrmu, který chcete připravit ve zdravější a odlehčené variantě. Ideální v receptech na thajský způsob, do salátů a polévek, k pálivým omáčkám, ale i na sladký způsob.
Rýže červená vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a naprosto úžasnou oříškovou chutí. Při vaření se přírodní červená barva ve otrubách vyluhuje a zbarví se z červené na růžovou.
Složení: červená rýže (100 %)
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota 1495 kJ / 357 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 75 g (z toho cukry 0 g)
Tuky 0,9 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g)
Vláknina 3,6 g
Sodík 0 mg
Balení: 250 g
Země původu: Vietnam
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.